Anfrage BESTPREIS Buchen Angebot Bilder Shop

Welkom bij Lifestyle Hotel - DAS KRONTHALER****S

Het Lifestyle Hotel - zo uniek, zo waardevol.

Één keer ontdekt en u wilt altijd terug komen - naar het hotel DAS KRONTHALER****S, design- en spa hotel in Tirol. Hier wordt de combinatie van de waarde van de natuur en natuurlijke elegantie een belevenis. Hier behoeft Alpine Lifestyle geen uitleg en worden alle zintuigen geprikkeld. Hier worden wellness en genieten één geheel. U bent gearriveerd bij ons rustpunt, een toevluchtsoord voor reizigers en genieters. Voor alpinisten en stijlvolle mensen, op zoek naar bijzondere momenten, om verrassingen te vinden.


De oorsprong van kracht in de bergen

Een kracht, die bijna nooit te voelen is. De kracht van een bergmeer, van landschappelijke hoogtepunten. Een krachtige plek met een speciale verbinding. Het is altijd een sleutelpunt waar gevoelens intensiever, sterker en enthousiaster worden. Voor ons, de medewerkers van het hotel DAS KRONTHALER is het elke dag een bijzondere belevenis om op deze locatie te mogen werken. Het hotel ligt boven het dorpje Achenkirch, direct naast het natuurpark Karwendel. Wij nemen dit gevoel elke dag bewust mee in ons werk en willen het ook aan onze gasten doorgeven, elke dag op een andere manier. Met Biophilia wandelingen geven wij u de mogelijkheid om van het bos direct voor de deur van het hotel te profiteren. In de zomer is de Achensee een hotspot voor zeilers en stand-up paddlers. Natuurlijk zijn de bergen rond om het bergmeer en het natuurpark Karwendel een veel gevraagde bestemming. In de winter is het hotel DAS KRONTHALER het enige hotel bij Achenkirch met een directe toegang tot de skipiste en de langlaufloipe. De passie van de medewerkers drijft ons aan om uw tijd bij DAS KRONTHALER onvergetelijk te maken.

Het meest directe contact met de natuur.

De eerlijke mensen zijn de kern van alle belevenissen in ons hotel. Dit is ook te voelen. Er is geen groter genot dan de tijd tussen bergen en meer door te brengen met mensen met dezelfde passie. Mensen, die hier allemaal hun thuis in de bergen hebben gevonden. Wordt deel van de buitengewone luxe van DAS KRONTHALER.

Hartelijke groet,
Günther Hlebaina & Simone Haaser
en het DAS KRONTHALER-team